Wednesday, August 11, 2010

704 ~ XTVT di Pantai....




Camewa girl pun nak rasa bawak sendiri...


Ain dan Aisyah memang enjoy mandi kolam...


Siap belikan Water Pump Gun lagi....


Qeeb... biasalah the Camewa Girl....


Ibunya.... sekali-sekali berani2kan juga bawa ini....


Abahnya turut teruja...


Aisyah juga dapat merasa naik...


Ain dan Aisyah memang suka naik kuda...


Nampak sayang sungguh kakaknya dengan adiknya...


Qeeb memang meminati kuda... pernah berangan nak beli kuda...


Merasalah naik walau sekejap...


Da Camewa Girl...


Da camewa girl...


20 comments:

  1. I suka dgn semmmmmmuuuuuaaa gambaq dlm n3 ni..

    Akak, brp tinggi Qeeb?

    ReplyDelete
  2. Ja...
    soklan u tu complex sangat...
    i kena bangunkan qeeb tanya dia sendiri...
    yang i nampak dia tinggi dari i...
    dia kata 162cm...

    ReplyDelete
  3. Fa...
    u pong????
    u pong nak tahu qeeb tinggi berapa cm???
    yang i tau setakat yg i jumper u tu...
    u memang tinggi....
    eeeehhhhhh tak sangka... tingginya...
    (ingat tak 1st time kita jumpa dulu????? masih kah kau ingat???-lagu kopratasa)

    ReplyDelete
  4. Akak
    I termimpi2 gak menonggang kuda. So far pernah naik unta jer.

    ReplyDelete
  5. Salam DM
    Wow....KZ kena baca semua N3 yg tertinggal... mcm marathon. Seronok tengok anak2 naik kuda.

    Selamat berpuasa.... kesian aktiviti KKM terhenti seketika.

    ReplyDelete
  6. Kak som...
    i pernah naik kuda... tapi tak pernah naik unta. Masa kat Jabal Rahmah, i tak terkesima pun nak ikut kenkawan. Balik, tgk gambar kenkawan... menyesal...

    ReplyDelete
  7. Sya...
    Masa itu depa tengah baik... cuba tengok masa Aisyah tengah mengamok kat Ain ataupun sebaliknya... tapikan... secara purata.. depa memang rapat. Kadang2 rasa macam depa anak kembar yang tak sama besar...

    ReplyDelete
  8. akak, mana kan fa boleh lupa macam mana akak mendongak masa tengok muka I!!! kihkihkih....

    ReplyDelete
  9. Adakah ini semua di batu Feringgi.Kalau Park Royal tu,ada kan aktiviti macam ini.Masa anak anak kecil,seronok beraktiviti keluarga.Bila dah besar masing masing tak ada masa.Seorang cuti,yg lain bekerja.Last last tinggal abah dan mama saja.Kesian kan.

    ReplyDelete
  10. Kak zah...
    Anak2 saya memang semuanya suka naik kuda... kalau ternampak kuda yg boleh disewa.. memang kena saja...
    Seronokkan bila dah balik ke rumah sendiri... Selamat Berpuasa bersama-sama keluarga yg tersayang....

    ReplyDelete
  11. Fa...
    Hehehehehehe... tingginya...

    ReplyDelete
  12. Cikgu...
    Xtvt tu di Bayview Resort, Batu Feringgi. Rasanya setiap hotel tepi pantai ada xtvt begini...
    Sungguh cikgu.. masa depa kecik2 ni memang boleh angkut semua... semuanya nak mengikut. Tapi bila masing2 dah besar... tinggallah ibu dan abah sahaja... (tapi... tentunya ibu dan abah lagi seronok terbang kesana-kemari...)

    ReplyDelete
  13. tumpang lalu....
    CikSom mimpi naik kuda?...
    .
    .
    *angkat2 kening*

    ReplyDelete
  14. kak!!!
    next taim...
    try parasailing!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  15. doktor....
    next taim....
    next taim...
    next taim...
    (masih memikirkan berani ke tidak)
    Tak Beranilah.......
    parasailing......

    ReplyDelete
  16. sempat lagi aisyah nyonyot botol masa naik minatang tu. hahaha..kiut!

    cantek2 jugak pic ni.. ;)

    ReplyDelete
  17. Ai...
    Aisyah mana lekang dengan botol???...
    Ai.. mestilah cantek.. tukang tembaknya pun pandai.. senjata tembaknya pun canggih.....hihihihii

    ReplyDelete
  18. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete

Jemputlah Komen barang Sepatah Dua Kata