Thursday, December 20, 2012

482 ~ Anak dara zaman sekarang...




Sewaktu pergi menyopping di suatu hari yang cerah...(cerah baru dapat gaji...)


Qeeb : Ibu... mari tengok sini...

Ibu : Buat apa... bukan ibu nak beranak kecik lagi...

Qeeb : Ibu tengoklah ni.. nanti ibu boleh belajar macammana nak pakaikan  untuk anak Qeeb....

Ibu : ( Biru muka sekejap.... terkedu..)

14 comments:

  1. Berapa umuq Qeeb?..kalau saya,mau gelak sambil tekan perut..muaahahaha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Izan...
      qeeb baru 16tahun...
      angan2nya dah panjang. dah siap nama anak lagik...

      Delete
  2. wahhhh...cepat makcik dpt menantu ni nnt...hehe.....cumil2.......:-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dil...
      Amiin.. Ya Rabbal Alamin...
      Mudah2an di permudahkan jodoh mereka...

      Delete
  3. tu lah budak zaman sekarang, anak kecik i tu dah sibuk fikir nak namakan anak-anaknya dan plan nak wedding date sama dengan parent anniversary hahaha.

    i dah dapat nombor baru akak, thanks :)

    ok wil remember selasa pagi TV1.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Madora...
      betul tu...
      beza betul dengan kita zaman dulu...(taklama sangat jarak kita dengan depa kan???)
      ekekekekekek - perasam muda...

      Delete
  4. ...makanya, akak kene standby lah lepas ni. kompom akak yg kene jaga cucu sendiri bila anak2 gi keje. hahahahaha....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ai..
      hehehehehe
      nak kursus dengan Datin Biah lah cenggini...
      ekekekekeke

      Delete
  5. sekarang dah purple balik ke muka? kehkehkeh!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. gB...
      Alhamdulillah...
      dah balik cekelat dah semula...
      hehehehehe

      Delete
  6. suruh qeeb kmpul duit bnyk2, bleh amek bibik..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja...
      betul tu....
      kena cari vivik jugak

      Delete
  7. Anak-anak sekarang, sangat terbuka dan sempoi!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Azie..
      betul...
      bezanya dengan akak waktu umur mereka...
      nak cakap dengan mak bukan boleh ikut apa nak cakap...

      Delete

Jemputlah Komen barang Sepatah Dua Kata