Thursday, September 20, 2012

420 ~ Terima kaseh, Doktor Singa




Sedang duduk2 dengan kenkawan dapat sms dari Dr Singa.
Bagitau cara menyelesaikan masalah Malware virus...
Tak puas bersms... terus akak call Dr kita... Memang betul Dr.. sentiasa 'oncall'
Tanya mengenai kesihatan... pun boleh...
Tanya mengenai Virus komputer pun boleh...

Tapi lepas dah dapat penyelesaian... kena buat semula list blogger yang ada sebelum ini. Sebab melalui ipad akak tak pandai nak pilih yang patut delete... Akhirnya akak pilih delete semua..
Habis Ko....

Sekarang nak kena buat senarai baru. Sabar yer kenkawan....

Masa doktor sms sedang berkumpul dengan geng ngaji... dah lama tak berkumpul sesama... 







Doc.... Thank You....

8 comments:

  1. Hahahhaaaa....

    Tetiba gelak baca ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. DOc...
      TQ...
      - from the bottom of my heart...(macam lagu stevie wonder)

      Delete
  2. Hahaha...tumpang gelak jugak...
    Virus dan doktor tidak dpt dan tidak boleh di pisahkan;-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sya..
      Doktor ni serba boleh...
      best kan?

      Delete
  3. akak doktor in the house tak dapat membantu ke ;)
    berseri-seri geng ngaji :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. doktor yg kat rumah tu...
      dia kan...
      dia takder FB dan takda Blog...
      dan dia tak minat nak tahu...
      dia minat Jantung sahaja...

      Delete
  4. dia dah tau akak ada blog tak...??!

    ReplyDelete
    Replies
    1. dia tahu.. sebab kat ipad boleh terus baca... dia dah terbaca hari tu...
      ayyoyo.... biru jugak muka akak...

      Delete

Jemputlah Komen barang Sepatah Dua Kata