Monday, January 10, 2011

909 ~ Semangat Positive..


Kakitangan CCU....


boleh terkesan bila sesuatu yg biasa.... tiba2 sunyi....ucapan selamat pagi tandanya dah pagi

Hari ini tak perlu memandu... tak dapat nak menghayati You took My Heart Away and Blue Night... dahlah memang rasa miserable.... lagilah miserable.....

Tiba opis.... siap itu ini dan timbang..... moment of truth.. berat naik 64.7kg... balik hari tu 61.3kg.... dah tak mau upset2... nak pikir positive.... yg positive bila over the weekend berat naik cuma 3.4kg.... bagusssss...(puji diri sendiri....tolong tepok sama2....) cuba banding 2/3 minggu lepas.. bila weekend jer naik berapa? kadang2 sampai 6kg..... A'uzubillah...

Lepas upset2 hari Jumaat.... otak dan hati dah boleh tenang bila pikir yg positive..... Kenapa perlu upset?....

Pagi ini juga ada tamu singgah.. memang dah lama tak datang ziarah... dia sgt sibuk dgn exam.... Lama jugak borak2... Bila akak ckp kalau nak jumpa hanya di CCU, akak nak masuk CCU lagi... dia kata CCU dah blocked....Kalau nak jumpa kat tempat lain, selain hospital... Ketawa besar akak.. sebab ingatkan handphone aja blocked kalau salah password....muga2 lain kali tak blocked lagi yer......dear...




LNMU


10 comments:

  1. Salam Akak
    Diharap segalanya positif2 belaka. :-)

    ReplyDelete
  2. kak som...
    Alhamdulillah...
    Aura positive sudah tiba menggantikan yang negative..maka saya sudah gumbira.....
    Thank you...

    ReplyDelete
  3. Fa...
    LNMU itu adalah Lu Niaga Manyak Untung... Apa you ni tak diterangkan masa bukak pusat tuition hari tu ke???

    ReplyDelete
  4. Kak Ezza...
    kalau nak tahu.. ceritanya..kak ezze lihat jawapan yang saya bagi pada Fa...

    ReplyDelete
  5. positive memang menguntungkan :)

    ReplyDelete
  6. madora...
    Thank you.... kata2 you pun memberikan impak positive jugak baru2 ni...

    ReplyDelete
  7. Sya...
    Terima kaseh....
    Akak memang selalu kepala angin sikit....
    bila pikir2 dan tarik nafas dalam2..okeylah...

    ReplyDelete

Jemputlah Komen barang Sepatah Dua Kata