Thursday, November 22, 2012

Kena Pindah....


Akhirnya akak dah kena pindah kerumah yang lebih kecik...
sebab akak dah menggunakan sepenuhnya 1G yang di peruntukkan.
Oleh sebab itu terpaksalah akak berpindah kerumah yang belum ada tamu...

Temui akak di http://akakthree.blogspot.com

9 comments:

  1. akak, kat rumah no3 i tak leh comment. nak kena sign in.
    peminat setia :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. madora..
      akak akan cuba kekalkan yang ini...
      sat yer.. ada pula yg bagi tips...

      Delete
  2. As salam Sis, semalam ada kawan maya aka bekas pelajar praktikal di office sy menghadapi masalah yang sama. Hari ini dikatakan masalahnya dah settle dgn mendpt khidmat tutorial dr rakan maya lain. Cuba lah. Rujuk di sini --->

    http://qaseyhoney.blogspot.com/2012/09/tutorial-bila-picasa-album-penuh.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank u syina...
      ni kena belanja makan ni...
      so bila? cyberjaya???

      Delete
    2. wahhh..rasa diri fofular lak pulak. Ada bnyk waiting list org nak vlanje makan ni..hahahah.

      Takpa..akak masuk kelas tutorial tu dulu.Kalau ilmu tu menjadi..baru kita set appointment. Cyberjaya? No hal..hihih

      Delete
  3. salam .. saja nak tanya klau bacaan karetin 157 berapa peratus kerosakan buah pinggangnya .Simptom sudah ada spt air kecing berbuih dan bengkak kaki ..terima kasih ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anon...
      Different hospital, lain bacaannya. Tp lebih dari 110 karetin mmg tnggi.
      Haeap minta penjelesan lanjut dari doktor yg merawat....

      Delete
  4. Akak kenapa nak kena pindah? Saya pun dah pindah sekejap hari tu, skang saya dah tahu cara nak kekalkan rumah lama wpun dah penuh space.
    Akak baca tutorial ini, dan cuba dengan sabar. Jika tak berhasil segera, sila tunggu beberapa jam sehingga application berjaya. In shaa allah, beerjaya. Good luck!

    lihat entri ini:
    http://qaseyhoney.blogspot.com/2012/09/tutorial-bila-picasa-album-penuh.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kaseh Azie..
      Nanti akak cuba...

      Delete

Jemputlah Komen barang Sepatah Dua Kata