Wednesday, February 01, 2012

277 ~ Hajat mulanya nak sarapan SAHAJA...


Asalnya... nak pergi sarapan pagi sahaja... bertiga sahaja...
kemudian jadi berempat...

Jiran akak pun jadi 'supply kawan' makan Nasi Lemak Kg Baru..



Ini ahli tetap Majlis Makan Nasi Lemak Kg Baru.
Depa berdua dah ketagih..




Sempat jumpa 'Long Lost Adik Angkat'...
Dahlah Kasih Berjejak jugak pagi semalam selepas tak jumpa lepas sekolah...




Ustazah Ina sedang merengek tak mo balik...
Nak jalan-jalan sampai petang...
Lepas makan kami singgah Ampang Park dulu menyopping..
kemudian ambil Qeeb
Kemudian kami ke Alamanda...




Sempat berposing...



Sempat beli 'bola boling' untuk Perlawanan Persahabatan dengan geng sekolah 12hb ni...




Sempat berlatih Bowling...




Kemudian makan..makan lagi...




ALhamdulillah...
'Supply Kenkawan' memang tiada putusnya...
hhehehehehe....

20 comments:

  1. akak yang bawa rahmah kepada kawan2 ;)
    mana boleh putuskan rahmah ken :D
    best kak ramai kawan..tak sunyi
    kalau dekat saya pun nak ikut shopping, tapi tak tau main bowling.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kawan2 yg bawa rahmah pd akak..
      Alhamdulillah....
      Memang jika u dekat, akak heret u sekali...

      Delete
  2. Supply kawan? Taknak supply saya sekali? Saya rela! Saya relaaaa!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Azie..
      U supply kuih tart akak...
      Ekeke...

      Delete
  3. nasi lemak yg kat kampung baru tu kat mana ye .. !! nampak sedap sesgt ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anon..
      Jika u tahu kg baru, senang akak bgtau..

      Delete
  4. makan sedap rezeki, kawan baik-baik pun rezeki... alhamdulillah :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betullll...
      Kawan2 tu rezeki...
      Alhamdulillah...

      Delete
  5. seronok kalau ada kawan kawan yang sehati sejiwa

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah...
      Makin lama makin serasi...
      Bahagia....

      Delete
  6. macam sya tak terikut, sebab penat makan..makan dan jalan jalan ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kami ni LOL
      Lady of leisure..
      Kerjanya makan.. Jalan.. Shopping...

      Delete
  7. kawan itu penting, walau di mana kita berada. syukur... :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul gB..
      Tinggal di melaka dulu.. Ada kawan ..
      Pindah.. Tinggal di penang... Pun ada kawan ...
      Pindah lg... Tinggal di bangi... Pun dpt kawan rapat....
      ALHAMDULILLAH...

      Delete
  8. Alhamdulillah seronok bila kita ada ramai kawan2 yang satu kepala! Mesti tak ingat dunia kalau jumpa lagu tu!

    uncle815

    ReplyDelete
    Replies
    1. Uncle..
      Alhamdulillah...
      bukan senang kan nak dapat geng se-kepala...
      kadang2 dah ingat se-kepala.. tapi lepas tu banyak pulak kepalanya.. ekekekeke....

      Delete
  9. Akak, memang best kengkawan banyak terutama geng2 makan.

    ReplyDelete
  10. Terlepas pandang bab ni...alhamdullilah dapat jumpa akk angkat yg ah berpuloh tahun tak jumpa, memg tak sangka dan tak pernah terfikir yg kita boleh jumpa balik....(memg selalu teringat-ingat kat akk tapi tak tau mana nak cari, mujur akk pun ada fb....)alhamdullilah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lamanya komen ni..
      mujur akak mencari-cari dan baca semula...
      ALHAMDULILLAH..
      bertemu kembali kita....

      Delete

Jemputlah Komen barang Sepatah Dua Kata