Wednesday, August 29, 2012

409 ~ 2 dalam satu....




Bila anda memelihara seorang (seorang pun dah cukup) anak orang Korea... Peratus untuk anda kena makan di kedai Korea memang besar... Permintaan demi permintaan haruslah dipenuhi... Rupanya memang banyak pilihan makanan Korean Halal yang terdapat di negara kita.

Bulgogi panggang memang memenuhi selera semua...




pssstttt ... inilah budak Korea tu...



Selagi ada Ais sagat dan sirap.. akak dah cukup bahagia... sebahagia anak Korea jumpa makanan kebangsaannya...



Dapat memeluk cikgu Hensem ni pun akak dah bahagia...
Cikgu Amir Haziq..





Anak sulong sedang membuat persediaan untuk majlis harijadi ayahnya...




Anak bongsu (tah sapa tah) dah bertudung sekarang...
kesekolah pun dah bertudung...




Selamat Hari Jadi Abah..
Selamat Hari Jadi Amir Hamzah
tarikh lahir sama...



15 comments:

  1. Saya pun heran, macam mana budak korea boleh di lahirkan dari rahim saya...kat rumah saya ada 2 orang..bila pulak saya kawin dgn org korea nih?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cikgu...
      sekali lagi nak tumpang ketawa...
      Macamana tu? Kisahnya agak serupa pun mana-mana. Ada jer satu keluarga ter-lahirkan dari rahimnya anak Korea....

      Delete
  2. hahaha....makcik....abah dil dulu selalu ckp dil ni ank org western trsesat..x suka mkn nsi...klo lain lju...skrg dok mesir,blh jd org arb..suke sgt mkn roti n dll...sdpnyer mknn korea tu..nsib x ngandung dh..haha...
    p/s:aisyah sgt ayu....bgs dia nk brtudung....alhamdulillah...:-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dil...
      Lega makcik u dah lepas bersalin.. taklah makcik rasa guilty sangat letak gambar makanan... Pheeeeewwwwww(sambil lap dahi)
      Terima kaseh kak Dil... :-)

      Delete
  3. Selamat Ulangtahun Kelahiran buat mereka yg diraikan, semoga terus sejahtera dan ceria. Aminnn..

    Wahhh Aisyah yg cute. Rasa nak peluk jugak!

    Anak Korea? aduhaiii dlm rumah saya ada 3 orang.
    Siri Running Man tu sampai beratus siri didownloadnya. Sanggup tak makan semata nak layan siri tu.
    tapi yg kelakar, saya yg tempah tiket nak pi Korea! hahaha padan muka depa.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Azie..
      Jazakallahu...
      Haahaha???? Lagi kijam...
      Anak gila Korea.. mak beli tiket gi Korea...
      (Jika qeeb tahu tentu dia banyak2 buat sujud syukur mak dia tak buat cenggitu...)ekekekeke

      Delete
  4. anak bongsu i pun sibuk nak bertudung, i yang kata nanti2 la 7year old macam aisyah.
    besok ke lusa nak jumpa?

    ReplyDelete
    Replies
    1. sis,
      u dah baca email????
      jawapan dari email ker???

      Delete
  5. birthday sama!

    saya baru sekali pi seoul garden, tapi termimpi2 gak nak 2nd 3rd 4th round dan seterusnya...! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. gB...
      nak ajak akak raikan bday u di Seoul Garden pun, OK...
      calling2 lah... :-)

      Delete
  6. ohhhj sdpnya seoul garden!
    sy selalu pg yg d kerinchi tuh
    perghhh!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lynn,
      Mudahkan? Kat mana-mana ada...

      Delete

Jemputlah Komen barang Sepatah Dua Kata