Wednesday, February 05, 2014

613 ~ Lain org lain gayanya...

Maaf
Maybe entry  akak sblm ini ada mengundang persepsi negatif pada yg membacanya. Tidaklah berniat nak komen negatif tp akak cuma nak ceritakan pengalaman akak.

Dahlaaa jalan masuk ke warung tu ialah jln kampung yg berbukit. Kita bawa kereta dilereng bukit yg agak sempit.. Andai berseliseh laaa harus kena cari kawasan yg agak lapang nak berhenti tinggu kereta lain lalu... Tp syukur, tak seliseh pula.

Lps tu jika nak pusing arah... Kena betul2 cari kawasan besar sikit untuk nak buat 3 point turn... 

Kawan akak siap bgtau jika orglain yg bawa dia masuk kawasan kampong mcmtu... Cuak juga dia nak
Mengikot.... Kesian dia..... Main yakin dan tawakal jer ikut akak. Kot2laaaa akak  jual dia hari tu...... Ekekekeke thanks bib...

Akak juga ada tempat makan kegemaran akak. Mcmni..


Akak makan sampai licin....



Tapi...
Bila kawan akak cuba, dia tak suka sbb sambal nasi lemak ni agak manis. Walaupun pada akak yg mmg tak suka sambal manis.. Tp akak rasa ianya kena dgn nasi lemak kukus tu... Siap ngan kankong.... Ikan bilis... Telur rebus... Compliment to each other.

So
Akak mohon maaf jika entry akak tu terberi impresi yg tak baik pula pd warung bunian tu.
Manusia ni ada berbagai2 ALLAH jadikan ... Ada yg suka begitu.. Ada yg suka begini... Sbb tu ada bermcm2 gerai makan utk semua org.


10 comments:

  1. tetiba nak nyanyi
    ' indah nian istana buniannn'
    ' puteri buniannn pergi makan-makannn'

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dah ternampak p ramlee segak memakai tanjak..

      Delete
  2. ada orang yang suka pegi tempat mencabar ni...sebab bila terasa kepuasannya bila dapat makan. contohnya...saya la..hihihi~

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ada org 'sentap' bila rasa payah nak cari makan.

      Delete
  3. Warung bunian ni pernah masuk TV# jalan2 cari makan kan?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak tahu pula
      Dpt maklumat dari blog KoG

      Delete
  4. Akak,
    Sedap nampaknya tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Juju
      Pada tekak akak mmg sangat sedap nasi lemak kukus tu.

      Delete
  5. haaa...akak suka nasi lemak jugak ek. nasi lemak sayor kangkong? kes kangkung murah ke ni..haha
    Dulu masa belajar ada jugak jumpa penjual yg tukar ulam timun. tapi dia tak letak kangkung, dia letak kacang panjang goreng...pun sedappp

    ReplyDelete
    Replies
    1. Chot
      Sejak kecil dah mkn nasi lemak yg terlalu sedappppppp
      Sekarang sdg mencari rasa itu semula
      Mmg suka mkn nasi lemak.
      Pantang dgr org komen sedap.. Mesti nak cuba.
      Chot
      Nasi lemak
      Pasar mlm mana yg sedap sgt tu?

      Delete

Jemputlah Komen barang Sepatah Dua Kata