Tuesday, August 09, 2016

BANTUAN DIPOHON


Akak lama jugak tak berblog.
Sekarang dtg mood kerajinan nak berblog.
Tp masalah betul bila nak jawap komen tak mudah pula nak dapat publish.
Kadang2 dah berjela2 akak balas komen.. Bila nak publish... Kena tekan berpuluh kali.... Akhirnya terpadam pula...
Dimana silapnya.
Jika ada sesiapa sahabat boleh bgtau bagaimana nak setting yg baru.

Bukan Akak tak menjawap komen tapi itulaaaa tak mudah pula nak masuk ruangan komen dan jawap komen. Even nak jawap kat blog sahabat lain pun tak mudah. Rasa macam tak bestlah pulak.... Ini yg jadi mood nak buat entry terencat sikit.

Tolong ya ajarkan.
Walau bukan buah cempedak luar pagar tapi nangka dalam pagar

Buah nangka dalam pagar
Ambil tangga tolong petikkan
Akak org tua sedang belajar
Teknik baru bidang kemahiran

3 comments:

  1. Oleh kerana saya ni "terlampau IT savvy".....(anak-anak kalau dengar mesti buat muka!) makanya saya tak mampu nak membantu akak...Harap maklum dan harap maaf!

    ReplyDelete
  2. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete

Jemputlah Komen barang Sepatah Dua Kata