Sunday, December 02, 2012

472 ~ Makan-makan-makan... dah naik Dryweight dan gomuk dah..


Sempena 20th Anniversary...
sebenarnya 26hb hari tu tapi my other half conference di Ipoh, then tunggu sampai Jumaat baru celebrate...
Nak pi Victoria Station, Jln Ampang... adalah tersangat malas menempuh jalan yg sentiasa sesak...

My other half memang tak boleh tidak ...akan memilih Lamb Cutlet.




His other half pulak... suka pizza



dan olio oglio..




Malam minggu gather dengan kawan sekolah..
(yang masa sekolah tak pernah mengenal antara satu sama lain lansung...)
Manafaat dan kelebihannya bila pernah berada di bawah satu bumbung sekolah
heh heh heh heh heh...




Masak lomak tompoyak kepala ikan jenahak...




Lomak tolur itik..




dan lain-lain...

Terus terang cakap... daripada makan western, si tekak minang ni lebih enjoy makan lauk2 kampong...
thank u Linda dan anaknya Husna... Ana dan Sally dan anaknya juga...


8 comments:

  1. Happy anniversary..semoga berbahagia hingga hujung nyawa..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Izan...
      terima kaseh...
      Aamiin Ya Rabbal Alamin...

      Delete
  2. Selamat Ulangtahun Perkahwinan AKAK! Saya dah lama tingin nak masak Lemak Cili Padi Telor tuh! harus cuba.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Azie...
      terima kaseh...
      Moh ke Nilai kita....

      Delete
  3. Alhamdulillah! 20tahun! bahgia hingga ke syurga. Amin.
    pizza, olio yummy!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Madora..
      Syukran Jazakallah...
      Aamiin Ya Rabbal Alamin...
      U memang suka western sebagaimana akak suka masakan kampong... hehehehehe

      Delete
  4. Akak,
    Selamat Hari Ulangtahun perkahwinan. Semoga bahagia hingga akhir hayat..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Juju...
      terima kaseh juju...
      Aamiin Ya Rabbal Alamin...

      Delete

Jemputlah Komen barang Sepatah Dua Kata